Referenties

Aan het woord Joost van Joost Wonen uit Den Hoorn: 
Joost Wonen is een van de kopers van de eerste minuut van Den Harnasch fase 2. Eerder hadden zij interesse getoond in Den Harnasch fase 1, dit kwam alleen net te vroeg voor ze. Enige tijd na de oplevering van fase 1, startte de verkoop van fase 2. Dit kwam als geroepen voor het bedrijf. Tevens was de ligging, dicht bij hun eigen winkel in het hart van Den Hoorn, en de bereikbaarheid doorslaggevend om over te gaan tot koop. 

De tussengelegen unit met verdiepingsvloer gebruiken zij deels voor opslag en deels voor kantoor. Beneden hebben zij opslag voor producten voor klanten en voorraad, boven is de kantoorruimte. Deze is als meerwerk er in gemaakt.   

“ Daar wij zelf geen eigen mogelijkheden hebben in het afbouwen van een bedrijfsunit, hebben wij maximaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden vanuit Twins Bouw. We hebben o.a. de verdiepingsvloer, toiletten, muren, plafondafwerking laten doen, maar ook de keuken hebben wij door Twins laten plaatsen. De bouw is zeer netjes uitgevoerd. Tijdens de bouw wordt er ook netjes opgeruimd en de mensen die er rondlopen zijn vriendelijk en behulpzaam. Tevens was het contact met Twins laagdrempelig. Dit was ons eerste pand wat we kochten en hebben veel aanpassingen tussendoor gedaan, dit werd iedere keer goed opgepakt en uitgevoerd op de bouw.” Aldus Joost en Rosalie. 

Bij de volgende aankoop van een unit zou Joost voor een gasloze unit kiezen. Nu is de regelgeving omtrent gasloos bouwen sowieso gewijzigd en zijn alle Twins Investments projecten waarvor de vergunning na juni 2018 zijn aangevraagd gasloos! Mooie reden voor een vervolg aankoop van Joost en Rosalie ;) 

“We zijn ongelooflijk trots op onze loods, het ziet er netjes uit en we hebben het al met veel plezier in gebruik genomen – Joost” Vanuit Twins Bouw ook veel lof over Joost en Rosalie van Joost Wonen, een enthousiaste ondernemer in een prachtig pand. We wensen jullie nog vele successen toe!

 

   

 

Aan het woord is de heer Ellens uit Zoetermeer: 

“In 2007 verkocht ik mijn computerbedrijf en had daarna even minder te doen. Om toch nog een leuk rendement te kunnen maken op mijn geld heb ik diverse bedrijfshallen gekocht, waaronder een aantal van Twins Investments. Onlangs heb ik daar de 3e bedrijfsunit gekocht, in het project aan de Industrieweg in Zoetermeer. De ruime vrije hoogte van de units van Twins biedt veel mogelijkheden, zeker wanneer je ook nog een verdiepingsvloer neemt. 

De eerste unit gebruik ik zelf, de 2e unit kocht ik als belegging, net als deze 3e. Ik koop deze units casco, waarna ik er samen met mijn medewerker een verdiepingsvloer, een keukentje, elektra en verwarming in aanleg. Het heeft mij verbaasd hoe mooi en compleet je van een casco pand toch iets erg moois en bruikbaars kan maken. Toen ik er vervolgens in slaagde om de unit snel te verhuren, tegen een marktconform rendement, begon ik in gedachten al te spelen met het idee om er nog een 3e unit bij te kopen. Immers, op de bank levert geld niets op met de huidige rentestand en beleggen in aandelen heeft ook zo zijn nadelen en risico’s. Investeren in vastgoed is voor mij de afgelopen tijd zeker de moeite waard geweest en ik verwacht op de lange termijn de unit zeker met winst te kunnen verkopen.”

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.