Wij zoeken

Aangezien de vastgoedmarkt de afgelopen jaren is veranderd richten wij onze pijlen thans niet meer alleen op te bebouwen kavels, maar ook op andere soorten vastgoed. Mocht u objecten in portefeuille hebben of in de toekomst krijgen welke aan onze wensen voldoen dan waarderen wij het zeer wanneer u ons daarover informeert:

  • bouwkavels voor utiliteitsbouw, vanaf circa 2.500 m2;
  • bestaande vastgoedobjecten met de mogelijkheid deze te herontwikkelen tot bedrijfsverzamelgebouw;
  • bestaande vastgoedobjecten welke redelijkerwijs voor sloop en nieuwbouw in aanmerking komen.

Mocht u twijfelen of een object al dan niet aan onze wensen voldoet, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Daarnaast zien wij een groeiende vraag naar enerzijds woonruimte voor starters en arbeidsmigranten en anderzijds zelfstandige woonruimte, aangevuld met een zorgcomponent, voor welgestelden. Wanneer er in uw werkgebied mogelijkheden zijn om dergelijke concepten te ontwikkelen dan maken wij graag een afspraak met u om daarover van gedachten te wisselen.

Bent u echter op zoek naar een bedrijfsunit in uw omgeving en kunt u geen ruimte vinden die aan uw wensen voldoet? En weet u meer ondernemers in die omgeving met dezelfde zoekvraag en/of ruimtebehoefte? Laat het ons weten, want bij voldoende vraag zoeken wij, al dan niet samen met u, naar een geschikte bouwlocatie om aan uw wensen en de wensen uit de markt te voldoen.

 

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.