Poortland fase 5 - Amsterdam (verkocht)

De bouw van de vijfde en laatste fase van het bedrijfsverzamelgebouw aan Poortland in Amsterdam (Westpoort, Sloterdijk III) is afgerond. Deze 5e fase is een voortzetting van de eerder, in 4 fases, gerealiseerde bedrijfsunits aan Poortland. Fase 5 omvat 29 units met oppervlaktes vanaf circa 56 m2 tot circa 116 m2 begane grond vloeroppervlak. De units kunnen eenvoudig gekoppeld worden waardoor grotere oppervlaktes mogelijk zijn.

Iedere unit beschikt naast een hoge overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. De units hebben een hoogte van circa 8,6 meter (eindunits 25, 36 en 37, 48 en 49 zelfs 9,6 meter) en kunnen worden voorzien van een houten verdiepingsvloer, mits hiervoor vooraf vergunning bij de gemeente wordt verkregen (zie prijslijst). De eindunits 25, 36 en 37, 48 en 49 worden standaard voorzien van een onafgewerkte kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over een gedeelte van het begane grond vloeroppervlak (zie prijslijst). De straatgerichte units 30, 31, 42,43 en 53 worden eveneens standaard voorzien van een onafgewerkte kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer, echter over het gehele begane grond vloeroppervlak.

De verkoop van dit project loopt voortvarend. Daarom bieden wij u als alternatief aan ons project in Lijnden, zie www.delynden.nl.

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.