Poeldijk Nieuweg 12C (verkocht)

Nette kantoorruimte aan doorgaande weg

Aan de Nieuweweg 12 C te Poeldijk, parallel aan de drukke doorgaande weg die Den Haag verbindt met het Westland, bieden wij deze unieke kantoorruimte aan. Bestaande uit 2 kantoren, hal, opbergruimte. Incl. ingebouwde kasten, vloer en raambekleding. Tevens heeft het object 2 eigen parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte op unieke zichtlocatie staat te koop voor €159.000,-. Bij interesse kunt u contact opnemen met Paul Beurskens via 0174-289946. 

Het kantoor is bereikbaar via een eigen entree en hal. In de ruime hal bevindt zich de toegang tot de meterkast en de toiletten en vervolgens de deur tot de eerste kantoorruimte. Een ruimte met veel lichtinval en een aanrecht met koelkast. Tevens bevindt zich in deze ruimte over de gehele breedte een inbouw kast. Via de eerste kantoorruimte betreedt u de tweede kantoorruimte. Een ruim kantoor met weer veel lichtinval en een diepe archief kast. 

Tevens is er buiten nog een stukje grond gedeeld met de overburen. Het eerste gedeelte wordt gebruikt voor het benaderen van het pand, daarna bevind zich een hek voor opslag of fietsenstalling.

Pluspunten: 
1.2 parkeerplaatsen
2.2,5 x 3 reclame mogelijkheid op de gevel langs de nieuwe weg.
3.Eigen entree en hal
4.Inbouwkasten
5.Aanrecht met koelkast
6.Voorzien van alle telefoon en internet aansluitingen.
7.Apart toilet in hal.
8.Stukje eigengrond buiten.
9.Nieuwe kozijnen
10.Raam en vloerbekleding.
11.Airco in beide kantoorruimtes. 

 

 

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.