Actueel aanbod

Onderstaand vind u het overzicht van onze huidige aanbod projecten in bedrijfpanden. Door op de afbeeldingen en omschrijving hiervan te klikken, gaat u direct naar de projectwebsite van het object. Op deze website vind u meer over het bedrijfsverzamelgebouw. Tevens kunt u hier vrijblijvend de brochure opvragen en de actuele prijslijst bekijken. Hebben wij momenteel geen project in ontwikkeling in de door uw gewenste omgeving? Laat het ons gerust weten, gezamenlijk kunnen we kijken of we dit alsnog kunnen realiseren.

Interesse in een bedrijfspand met zowel loods als kantoor? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dordtse Vijn - Dordrecht

Dordrecht - 43 units

Project "Dordtse Vijn" wordt gerealiseerd in Dordrecht, aan de Olivijn 500, op bedrijventerrein Dordtse Kill lll. Dit betreft een modern en efficiënt opgezet bedrijventerrein, uitstekend gelegen nabij de A16 (Rotterdam-Breda). Dit project omvat in totaal 43 bedrijfsunits die in fases in verkoop gaan. Inmiddels is 70% verkocht van dit project.

MercuriusParc - Leeuwarden

Leeuwarden - 53 units

Aan de Jupiterweg op bedrijventerrein de Hemerink in Leeuwarden ontwikkelen wij 'MercuriusParc' het plan omvat in totaal 53 bedrijfsunits in verschillende fases. Praktische en duurzame units in een architectonisch jasje en eigen parkeerplaatsen! De bouw is begin juli 2022 gestart. Er zijn nog units berschikbaar om te kopen en te huren. Neem bij interesse contact met ons op.

De Nobelvaart - 's Gravenzande

's-Gravenzande - 3 units

Units 4, 5 en 10 zijn te huur. De overige units zijn verkocht. Heb je interesse in een unit neem contact met ons op.

Bedrijfsunits - Limburg

Limburg - units

Bent u op zoek naar een bedrijfsunit in de provincie Limburg? Neem dan contact met ons op, zodat wij u op de hoogte houden van dit project. 

Weerendijck Units - Zwanenburg

Zwanenburg/Amsterdam - 9 units

Het project bestaande uit 9 bedrijfsunits vanaf 154m2 begane grondoppervlakte, wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Weeren. Bedrijventerrein De Weeren is gelegen in Zwanenburg, gemeente Haarlemmermeer. Veel bedrijven zijn hier gevestigd door de unieke liggen tussen de A200/N200, A5, A9 en nabij A10 en A4, wat het berijventerrein populair maakt.

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.