Actueel aanbod

Onderstaand vind u het overzicht van onze huidige aanbod projecten in bedrijfpanden. Door op de afbeeldingen en omschrijving hiervan te klikken, gaat u direct naar de projectwebsite van het object. Op deze website vind u meer over het bedrijfsverzamelgebouw. Tevens kunt u hier vrijblijvend de brochure opvragen en de actuele prijslijst bekijken. Hebben wij momenteel geen project in ontwikkeling in de door uw gewenste omgeving? Laat het ons gerust weten, gezamenlijk kunnen we kijken of we dit alsnog kunnen realiseren.

Interesse in een bedrijfspand met zowel loods als kantoor? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dordtse Vijn - Dordrecht

Dordrecht - 43 units

Project "Dordtse Vijn" wordt gerealiseerd in Dordrecht, aan de Olivijn 500, op bedrijventerrein Dordtse Kill lll. Dit betreft een modern en efficiënt opgezet bedrijventerrein, uitstekend gelegen nabij de A16 (Rotterdam-Breda). Dit project omvat in totaal 43 bedrijfsunits die in fases in verkoop gaan. 

MercuriusParc - Leeuwarden

Leeuwarden - 53 units

Aan de Jupiterweg op bedrijventerrein de Hemerink in Leeuwarden ontwikkelen wij 'MercuriusParc' het plan omvat in totaal 53 bedrijfsunits in verschillende fases. Praktische en duurzame units in een architectonisch jasje en eigen parkeerplaatsen! De bouw is begin juli 2022 gestart. Er zijn nog units beschikbaar. Neem bij interesse contact met ons op.

De Hogebeemd Fase 2 - Breda

Breda - 23 units

Project “De Hoge Beemd fase 2” wordt gerealiseerd aan de doorgaande Konijnenberg, op de hoek met de Regenbeemd, op bedrijventerrein “De Krogten” in Breda.Dit project omvat in totaal 23 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend vanaf 69 m² begane grond vloeroppervlak.

De Nobelvaart - Westland

's Gravenzande - 26 units

De NobelvaartProject “De Nobelvaart” wordt gerealiseerd in ‘s-Gravenzande, op de hoek van de Nobelstraat met de Lorentzstraat, op bedrijventerrein “Teylingen”. Een gebouw met een uniek design waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit project omvat in totaal 26 bedrijfsunits verdeeld over 2 gebouwen, in oppervlakte variërend van 39 m...

Weerendijck Units - Zwanenburg

Zwanenburg/Amsterdam - 9 units

Het project bestaande uit 9 bedrijfsunits vanaf 154m2 begane grondoppervlakte, wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Weeren. Bedrijventerrein De Weeren is gelegen in Zwanenburg, gemeente Haarlemmermeer. Veel bedrijven zijn hier gevestigd door de unieke liggen tussen de A200/N200, A5, A9 en nabij A10 en A4, wat het berijventerrein populair maakt.

Bedrijfsunits Het Broek - Arnhem

Arnhem - 28 units

Dit nieuwbouwproject op Bedrijventerrein Het Broek te Arnhem is gelegen aan de Leemansweg 25-29 en omvat in totaal 28 bedrijfsunits, verdeeld over 2 gebouwen. De bedrijfsunits in bouwblok 1, met unitnummers 1 tot en met 16, hebben een begane grond vloeroppervlakte vanaf circa 66 m2 tot circa 112 m2, waarbij alle units standaard voorzien zijn van een betonnen kanaalplaten verdiepingsvloer. 

De Jade F3 - Bleiswijk

Bleiswijk (Gemeente Lansingerland) - 28 units

Gebouw “De Jade fase 3” wordt gerealiseerd op een fraaie locatie aan de Prismalaan West in Bleiswijk (gemeente Lansingerland), op bedrijvenpark “Prisma”. Deze hoekkavel is uniek gelegen en goed bereikbaar. 

Poortland fase 5 - Amsterdam

Amsterdam - 29 units

De bouw van de vijfde en laatste fase van het bedrijfsverzamelgebouw aan Poortland in Amsterdam (Westpoort, Sloterdijk III) is afgerond. Deze 5e fase is een voortzetting van de eerder, in 4 fases, gerealiseerde bedrijfsunits aan Poortland. Fase 5 omvat 29 units met oppervlaktes vanaf circa 56 m2 tot circa 116 m2 begane grond vloeroppervlak. De units kunnen eenvoudig gekoppeld worden waardoor gr...

Afspraak of een vraag?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste projecten!

Inschrijven

Heeft u een vraag? Stel ze hier en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.