• Plaats: Den Haag
 • Units: 36
< Terug naar het overzicht

Bedrijfsunit Den Haag - Binckhorst (uitverkocht)

De bouw van een bedrijfsverzamelgebouw van in totaal 36 bedrijfsunits, op een goed bereikbare locatie nabij de Binckhorstlaan in Den Haag, is voltooid. De 1e fase omvat 18 units met oppervlaktes vanaf circa 54 m² tot circa 101 m² begane grond vloeroppervlak. De bouw van de 2e fase, welke naadloos aansluit op de 1e fase, is inmiddels ook afgerond. De 2e fase omvat eveneens 18 units, met oppervlaktes vanaf circa 54 m² tot circa 66 m² begane grond vloeroppervlak. De units kunnen eenvoudig worden gekoppeld waardoor grotere oppervlaktes mogelijk zijn.

Iedere unit beschikt naast een hoge overheaddeur (4 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De units hebben een hoogte van circa 8 meter en kunnen tegen meerprijs worden voorzien van een houten verdiepingsvloer (zie prijslijst). De beeldbepalende, straatgerichte, units 1 en 36 (fase 1) en de hoekunits 18 en 19 (fase 2) worden standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Unit BVO Verdieping Totaal Parkeren Koopsom v.o.n. Status
1 101 m2 101 m2 202 m2 4 - Verkocht
2 64 m2 Optioneel 64 m2 2 - Verkocht
3 64 m2 Optioneel 64 m2 2 - Verkocht

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W., aansluitkosten nutsvoorzieningen, renteverlies tijdens de bouw en verschuldigde rente over de grondprijs, te rekenen vanaf 1 oktober 2015, doch inclusief eigen grond en notariskosten.  

Een optie is het recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen ontstaan. Degene die het recht heeft is niet verplicht er gebruik van te maken. Met andere woorden: de status "optie" kan wijzigen in de status "beschikbaar". Een reservelijst wordt bijgehouden op volgorde van binnenkomst.

 • Gevlinderde betonvloer;
 • De totale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer in de bedrijfsruimten bedraagt 1.500 kg/m2;
 • Vloerbelasting van de standaard aanwezige betonnen verdiepingsvloer in de hoekunits 1, 18, 19 en 36 bedraagt 350 kg/m2;
 • Vloerbelasting van een optionele houten verdiepingsvloer bedraagt 250 kg/m2;
 • Overheaddeuren met een hoogte van 4,0 meter (tegen meerprijs elektrisch bedienbaar);
 • Zeer flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een verdiepingsvloer (industriefunctie), keuken en/of tweede toilet;
 • Goede gevel- en dakisolatie;
 • Gebouwhoogte van circa 8 meter (zie tekeningen);
 • Hardhouten kozijnen;
 • Eigen parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid.

De Binckhorst is een bekend gemengd bedrijventerrein nabij het centrum van Den Haag, goed bereikbaar vanaf de A12 (Den Haag - Zoetermeer - Utrecht). Ook de A4 (richting Amsterdam en Rotterdam) en de A13 (Delft - Rotterdam) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

In de nabije toekomst zal de bereikbaarheid verder verbeteren door de aanleg van de Rotterdamsebaan. Deze nieuwe hoofdroute zorgt voor een directe verbinding van de Binckhorst met de rijkswegen A4 en A13. Volgens planning moeten de eerste auto's in 2019 van deze weg gebruik kunnen maken. Voor meer informatie: www.rotterdamsebaan.nl.

De projectlocatie is, per auto, bereikbaar vanaf de Mercuriusweg. De toekomstige plaatselijke aanduiding wordt overigens ook Mercuriusweg. Deze Mercuriusweg geeft vervolgens aansluiting op de Supernovaweg richting Rotterdamsebaan en richting Utrechtsebaan.

Afspraak of een vraag?